Rokkari Timo Rautiainen vieraili Kuunarissa

Timo Rautiainen - nimmari kerhon kitarassaKeskiviikko 8. marraskuuta. Ovikello soi, se on siis totta: musiikko Timo Rautiainen astuu sisään Kuunarikerhon tiloihin. Viime keskiviikkona Rautiainen kävi tapaamassa kuunarikerholaisia ja kertomassa omasta urastaan. Rokkari puhui tunnin verran elämästään ja musiikin teosta ylipäätään: selvä on ainakin se, ettei menestys ilmaiseksi tule. Se vaatii kovaa ja kurinalaista työtä, sekä nöyryyttä vastaanottaakseen mahdolliset vastoinkäymiset jättämättä ponnistuksia siikseen. Timo Rautiainen selosti erittäin valaisevan esityksen aikana tapaa, jolla hän itse kasaa niitä hittikappaleita yhteen.

Tilaisuuden päätteeksi kerhon edustajat soittivat yhden kappaleen Timolle, minkä jälkeen Rautiainen itse tarttui kitaraan ja soitti / lauloi yhdessä Lauri Penttilän kanssa hittibiisin ‘Lintu’! Unohtumattomat hetket kerholla, ei voi muuta sanoa.

Kerholaisten edustajana Javi ojensi Timo Rautiaiselle Kuunarikerhon tämän vuoden kunniajäsenyyden. Meillä oli vielä aikaa pyytää rokkarin nimmarin kerhon kitaraan sekä ottaa muutamia kuvia hänen kanssaan. Lapsille tarkoitetut musiikon loppusanat on pakko kirjoittaa: ‘Lapset, suorittakaa ajoissa koululäksyt ja totelkaa vanhempianne… ja Santia’.

JÄTTIKOKOISET KIITOKSET TIMO RAUTIAISELLE KAIKKIEN KUUNARIKERHOLAISTEN PUOLESTA!

PS: Kuvia tilaisuudesta julkaistaan pian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.