Nuorten päivät Krakovassa

Nuorten päivät 2016 Krakova

  1. Lähtö: 25.7(ma) ja paluu 31(su). Hinta-arvio = 350€.

  2. Majoituspaikkana on maataloustila Krakovan lähellä (Lapszow). Meidän käytettäväksi on kokonainen kerros, kaikkine huoneineen. Mahtuu 10 henkilöä. Samasta paikasta saisimme myös päivälliset ja aamiaiset. Hinta on hyvin alhainen, sillä omistajat ovat hyviä ihmisiä. / Majoitus Krakovan kaupungissa.

  3. Nettisivulla: http://www.krakow2016.com/en/program-en on nuorten päivien ohjelma. Tärkein hetki on toki paavin saapuminen keskiviikkona, ristin tie sekä sunnuntain lähetysmessu, johon arvioidaan osallistuvan 2,5 milj. nuorta.

  4. Ohjelmassamme on paljon muutakin! Tulemme käymään tärkeimmissä kulttuuripaikkoissa: kuninkaan palatsi Wawel, Sukiennice. Krakovan lähialueet ovat myös tosi mielenkiintoisia:, suolakaivos Wieliczka, keskitysleiri Auschwitz, vuoristo ja Zakopane yms. Tämän lisäksi upeat maisemat: luonnonsuojelualueet, puistot yms.

  5. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa Petriin yhteyttä (piotrmmichalowski@gmail.com). Jos esimerkiksi teillä on jokin toive reissun päivämäärien suhteen: saatte vain viikon lomaa, ja haluaisitte olla päivän aikaisemmin Helsingissä tai vaikka lähteä myöhemmin, niin kertokaa vaan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.