Mitä Töölön futiskerho on?

SUUNNITELMA – Kohti huippua: olemme Kuunarikerhon syntymästä lähtien pyrkineet auttamaan nuoria poikia kehittämään inhimillisiä taitojaan. Tätä varten haluamme teidän avullanne toteuttaa merkittävän hankkeen – tasokkaan jalkapallokerhon perustamisen. Tuoreeltaan aloittaminen, yhtenäisen joukkueen muodostaminen sekä suuren jalkapallokoulun perusteiden rakentaminen tarjoaa haasteita, ja vaatii toisaalta myös panostusta niin osallistujilta kuin järjestäjiltäkin. Emme tarvitse valmiiksi suuria futistähtiä, vaan etsimme innokkaita poikia, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta ja yhdessä joukkuetovereiden kanssa haluavat kehittyä päivä päivältä.

 

alt

 

TOTEUTUS – Loistopuitteet:

 

jotta tämä ajatus toteutuisi, luotamme kaltaisiisi lajista ja sitä ympäröivän ystävyyden hengestä nauttiviin ihmisiin, jotka ovat valmiita tuomaan itsensä täysillä mukaan toimintaan. Auttaisitko juuri sinä meitä tässä hankkeessa.

 

Hyvän harjoittelukentän saaminen käyttöön, omien varusteiden suunnittelu ja tekeminen (mm. persoonalliset ja edustavat peliasut!) ja hienojen futiskerhon internet-sivujen tekeminen tietoineen ja kuvapohjineen ovat jo käynnissä parhaillaan.

 

alt

 

OSALLISTUJAT – Sinä!:

 

sinun ei tarvitse olla jalkapallovirtuoosi, tärkeintä on pyrkimys tehdä asiat käyttäen parhaita mahdollisia kykyjä ja sitoutua joukkuetovereiden kanssa yhteiseen päämäärään. Muista tulla paikalle omana itsenäsi ja ennen kaikkea pitämään hauskaa yhdessä, jalkapallon parissa.

 

Joukkueen ammattitaitoiset valmentajat pitävät huolen yhteispelitaitojen rakentamisesta sekä jokaisen auttamisesta henkilökohtaisesti kehittämään kykyjään niin jalkapallon peluussa kuin inhimillisellä tasolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.