Mäkihyppylegenda Mufasa menettämässä johtoasemaa?

Indoor mäkihyppylegenda MufasaEilen nähtiin kuunarikerhossa kenties mäkihyppylegenda Mufasan kautta aikojen kestäneen ylivoiman loppuminen. Kohta pidettävien MM-kisojen vapaissa harjoituksissa yksi mies ylsi nimittäin yli muiden. Miehen nimi on kuin onkin Bobafume. Hänestä on siis tullut vakava uhka Mufasalle, toisin kuin Bisnukista, joka ajoittain hyppäsi loistavasti, ajoittain taas heitti bisnukit.

Mäkihyppylupaus Bobafume harjoitusten jälkeenVuoden urheilutapahtuma indoor mäkihypyn MM-kisat käydään siis kuunarissa aivan lähiaikoina.

Bisnuk ei taaskaan pärjännyt - kyllä se siitä.

  

  

  

  

Mäkihyppylegendat harjoittelivat taas MM-kisoja varten

5 Comments

  1. alex

    SAIN VOITTAJA IDEAN! Aina ennen suuria kisoja soittaa joku orkesteri jonkun hienon biisin, nii kyl ski jumpin turnauksen avaus pitää olla virallinen ja siinä täytyy soida ski jumpille omistettu biisi.. eli ski ski jumpo..

  2. BOBAFUME - lentävä legenda

    Pojat, muistakaa että Bobafume vie kaikki kisat viimesellä hypyllään. Kokemus ratkaisee. Ja jos pituus ei riitä, ainakin tyyli pysyy aina ennällään.

  3. LUA LUA - ski jumbon uusi tulokas

    Terve kaikille! Tiedoksi vaan teillä kaikilla on uusi kova kilpailija. Nimittäin jalkapallosta ski jumpoon siirtynyt Lua Lua. Kun ei maaleja synny niin pitää rybeta hyppäämään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.