Kesäkuunari – päivä 2

Kristian Gangnam-avaruudessa.
Kristian Gangnam-avaruudessa.

Tänään oli taas tosi kiva päivä. Heti aamulla pelasimme pingistä, sekä kerhon keksimä versiota pingiksestä, eli kuunaripingistä. Kuunaripingiksen erikoisuus on, että kaikki voi pelata samaan aikaan ja lyönnin jälkeen pitää kiertää pöydän toiselle puolelle. Roberto ja Daniel osoittautuivat hyvin taitaviksi tässä pelissä, ehkä koska he ovat olleet pitkään kerhon jaseniä!

Pingiksen jälkeen kuvattiin elokuvaa. Saimme tehtyä melkein kokonaan, vaikka pari otosta jäi huomiselle. Emme voi kertoa mitään, mutta epävirallisesti voin sanoa, että Kronos II elokuvasta tulee legenda.

Elokuvan jälkeen pelattiin Warhammeria, jossa oli ennalta arvattava alkuasettelma, kun Robi ja kumppanit ottivat heti alussa linnakkeen sekä parhaat ukkelit haluttuunsa. Petrille jäi pelkkiä murusia. Daniel ja Kristian näyttivät ohjaajille Minecraftia ja pelattiin sitä vähän aikaa.

Lounaalla söimme erittäin herkullisia hampurilasia ja jälkiruoaksi saimme jätskejä!

Lopuksi pelattiin World Conqueria, eli kerhon tekemää versiota Riskistä. Vaikka peli jäi huomiselle, tällä hetkellä näyttää siltä, että punainen joukkue jyrää huomenna.

Huomenna siis lisää, näkemihin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.